dimarts, 7 de desembre del 2010

GRAN ÉXIT DE LA PRIMERA EDICIÓ DE LA CURSA ATLÈTICA DELS FALCONS

El passat diumenge 5 de desembre va tenir lloc la primera edició de la Pujada a l'Ermita de Sant Pau, cursa atlètica organitzada per la Colla Falcons de Vilafranca, dins dels actes del seu 51è aniversari.

La cursa tenia sortida i arribada a la pista d'atletisme de Vilafranca, i un recorregut força exigent, d'uns 10 Kilòmetres en total, en el qual es pujava dos cops, per vessants diferents, a la muntanya de Sant Pau. El guanyador, en categoria masculina, va esser en Manel Torres, amb un temps de 36'56", mentre que en categoria femenina es va imposar na Sara Loher, que va parar el crono en 48'32". Per sobre de tot va alegrar a tothom l'alta participació registrada, amb més de 280 corredors inscrits, que van poder gaudir d'un bon esmorzar tot just finalitzat l'esforç.

El repte organitzatiu d'aquesta nova iniciativa dels Falcons es va veure del tot reeixit, deixant a la colla un bon sabor de boca, i la clara intenció de repetir en anys vinents, dins les mateixes dates del seu aniversari. La idea és convertir la Pujada a l'Ermita de Sant Pau en una cita esperada dins del calendari atlètic penedesenc i, amb el pas del temps, català.