diumenge, 15 de maig del 2011

DIUMENGE DE BARÇA I FIRES PELS FALCONS DE VILAFRANCA

Aquest passat diumenge va viure no una, sinó dues actuacions per part dels Falcons de Vilafranca. Al migdia van actuar al Restaurant Sol i Vi de Subirats, amb ocasió del dinar commemoratiu del 50è aniversari de la Colla Barcelonista de Vilafranca del Penedès. L'acte va comptar amb la presència de nombrosos penyistes, i del president del FC Barcelona, Sandro Rosell, que en acabar l'actuació falconera va entregar un obsequi a la colla, i també va fotografiar-se amb el seus components.

A la tarda del mateix diumenge, va tenir lloc la ja tradicional exhibició que els de la faixa verda ofereixen cada any a l'interior del recinte de les Fires de Maig. Aquest any, aquesta actuació, força concorreguda, va servir per veure, per primer cop aquest curs, l'escala de nou, impecable, i la pira 6/5, completada també, encara que havent de treballar-la molt per problemes en els pisos de baix. També un tres de sis aixecat per sota, aixecat i descarregat amb molta solvència.

Els Falcons van completar la seva actuació amb un pilar de cinc, dos de quatre, una torreta, varis pilars de tres, i la vistosa piràmide drets de cinc, que mai sol faltar al menú en les grans ocasions. En acabar, la colla va anar fins a l’estand dels Administradors de la Festa Major de Vilafranca, a on van muntar varis pilars, i fins i tot una escala, tot amb força participació per part dels cinc escollits enguany per organitzar la més típica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.