dilluns, 11 d’abril del 2011

PRIMERES ACTUACIONS DELS FALCONS DE VILAFRANCA


Tret de sortida a la temporada 2011 per part de la colla de Falcons de Vilafranca. Les primeres actuacions de l’any van tenir lloc el passat dissabte, amb una poc freqüent actuació doble, de matí i tarda, que va servir per copsar l’estat de la colla, tot just després de les primeres setmanes d’assaigs.
Al matí els falcons van actuar a Montjuïc, a la Fira de Barcelona, amb ocasió del Saló Internacional de Turisme de Catalunya, fent un recurregut pel pavelló d’expositors, tant nacionals com internacionals. Exhibint les construccions de la colla, i aconseguint que en cada construcció el públic de tot el pavelló restés atent i acabant amb forts aplaudiments i ovacions.

A la tarda, van anar cap al Vallès, per prendre part al fira Biennal MostraMogoda 2011, fira que es celebra en el mes d’abril de cada dos anys a Santa Perpètua de Mogoda, i a on els de la faixa verda ja han participat en anteriors ocasions, portant a les terres del Vallès les millors figures del panorama falconer.

Els Falcons de Vilafranca ja estan escalfant motors per les Fires de Maig, on esperen poder portar un bon repertori, per a tots els vilafranquins i penedesencs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.