dissabte, 23 de juny del 2012

ELS FALCONS DE VILAFRANCA MARXEN AL PAÍS BASC

El proper cap de setmana els Falcons de Vilafranca marxen a fer un seguit d’actuacions a terres basques. L’expedició Falconera marxarà els propers 28, 29 i 30 de juny amb la finalitat de participar en varies Festes Majors, de pobles del País Basc. Realitzant varies actuacions durant els dies que estiguin a les terres basques, començant el dijous dia 28 a les 20:00 on esperen donar un gran espectacle a la població de Lasarte.

L’Agenda del divendres dia 29, és més completa. Els de la faixa verda donaran el millor que tenen al mati a la població de Zumaia, al voltant de les 12:00 i a la tarda a la població d’Orio, al voltant de les 20:00.

Amb aquest final de setmana tan intens els Falcons pretenen de nou obrir vincles amb les terres basques, on sempre els Falcons han estat molt ben acollits, i ovacionats, en totes les seves actuacions i viatges anteriors a aquestes terres. Sobretot pels forts vincles que uneixen ambdues terres.

Però el cap de setmana dels Falcons no acaba aquí, ja que de baixada el dissabte dia 30, l’expedició s’aturarà a la Població de Llorenç del Penedès, on és dona cita a totes les colles actuals del panorama Falconer, per tal de celebrar la XI Trobada de Colles de Falcons de Catalunya, amb la colla local de Llorenç com a amfitrions de l’esdeveniment. Trobada en la que els de la faixa verda pretenen oferir el seu millor repertori per tots els assistents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.