dissabte, 22 d’octubre del 2011

Tres Escuts de Plata més per la història


Aquest cap de setmana ha estat d’allò més especial pels Falcons de Vilafranca, donat que han pogut celebrar els 25 anys de Falconers en actiu de tres dels seus membres: la Foix Cuyàs Ribas, l’Iñaki Martínez de Lamo i el David Cusiné Serra.

Els tres han estat guardonats amb “l’Escut de Plata”, que és la màxima distinció que atorga la colla després de 25 anys de manera ininterrompuda al servei de la colla. Entre d’altres es pot destacar, que la Foix ha estat cap de la Tècnica dels Falcons i membre de la seva Junta, l’Iñaki Martínez, ha estat president de l’entitat durant 8 anys, i el David Cusiné ha format part de diverses comissions de treball dels de la faixa verda.

Aquest guardó consisteix dos regals, un pin de plata amb la forma de l’escut, i per altra banda un Escut Brodat amb fil de color plata, perquè puguin fer gala dels seus elements distintius. Això sí, és gairebé cita obligatòria fer-ne ús per les festes d’aniversari dels Falcons, a principis de desembre; sobretot el dia de l’actuació que agermana Falconers i ExFalconers, el dia 8 de desembre.

Aquests tres falconers han passat a formar part dels Falconers històrics que han estat guardonats amb aquesta distinció després de 25 anys ininterromputs de dedicació a la colla, en el que ja en formen part el Joan Cuyàs Soler, el Daniel Martínez de Lamo, el Ramon Martínez Mansilla, el Xavier Martínez Rubio, el Joan Santó Raventós, i el Oriol Udina Aguilar.

Ànims falconers, que la petita família dels 25 anys vagi creixent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.