dilluns, 4 d’abril del 2011

ELS FALCONS DE VILAFRANCA REVALIDEN TÍTOL EN LA ETERNAL RUNNING


La matinal del diumenge 27 de març es va presentar plujosa i els 5 components de l'equip dels Falcons de Vilafranca: Ton Carbó, Ramon Albareda, Iñaki Martínez, Joan Planes i Miquel Cusiné, marxaven cap a Castellbisbal a disputar la cursa d'obstacles Eternal Running, on la edició anterior el mateix equips amb uns petits canvis es va proclamar campió per equips.

Ja amb els dorsals posats i desprès de reconèixer una mica el recorregut; el temps semblava que donava una petita treva hi ha les 11 del dematí es donava el tret de sortida a la cursa, una cursa de 11 km amb una sèrie de obstacles a superar com trinxeres, vasals plens de aigua, camions de palla, travessar una riera al costat del riu Llobregat... i tot amenitzat amb unes boniques pujades, que li donaven un caire mes dur a la prova.

Un cop arribats tots els components de l'equip i veure la classificació, van plantejar la possibilitat de revalidar el títol, però faltava, la confirmació de la organització. En la categoria d’equips de 5 persones els Falcons eren els vencedors de la prova.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.