divendres, 27 d’agost del 2010

UN BON ASSAIG DE CARA A FESTA MAJOR


El dissabte passat, dia 15 d'agost, la Colla Falcons de Vilafranca van prendre part a la cercavila i exhibició a plaça de la Festa Major de Sant Quintí de Mediona. Aquesta cita, a la qual els vilafranquins ja fa molts anys que no falten, sol erigir-se en el principal banc de proves per a les actuacions falconeres de la Festa Major de Vilafranca, que diumenge comencen. Tot i que en algunes ocasions, l'actuació a Sant Quintí pren rellevància pròpia, com ara l'any passat (quan la colla va descarregar el pilar de sis aixecat per sota, i la pira 6x5), enguany els de la faixa verda es fixen objectius ben ambiciosos per a la Plaça de la Vila de Vilafranca, que estan encara en procés d'assaig, com es va poder veure dissabte.

Així, els Falcons van dur a plaça, per primer cop aquest any, l'espadat de sis, que no va reexir per molt poc, i també la colosal pira 6x6, que ja fa uns quants anys que no es veia. Aquesta pira, un dels actuals cims del món falconer, la van haver de desmuntar sense poder coronar-la, però va deixar molt bona impresió, i el convenciment a la colla de que és al seu abast de cara a les properes actuacions a Vilafranca. Sí que es va assolir sense problemes l'escala de 9 (que ha de crèixer sens dubte per Festa Major), i al llarg de la cercavila prèvia a l'actuació a plaça, dos pilars de cinc aixecats per sota, i una pira 6x5, graó previ a la que es va intentar més tard.

Com és habitual, molta gent als carrers i una gran acollida a la colla vilafranquina, fet que fa que, sens dubte, els de la faixa verda ja tinguin marcat al calendari de l'any vinent la cita de la Festa Major de Sant Quintí de Mediona com una de les més importants de la temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.