dimecres, 2 de març del 2011

ELS FALCONS DE VILAFRANCA CELEBREN LA SEVA ASSEMBLEA ANUAL, RENOVANT JUNTA I COMISSIONS DE TREBALL

Com ja es costum, en els primers mesos de l’any, la única activitat que fa la colla de Falcons de Vilafranca és la celebració de la seva assemblea anual, a la qual es fa balanç de la temporada enllestida l’any anterior, i es posen les bases de cara a la del que comença.

També és habitual la renovació o la ratificació dels càrrecs de la junta, i de les persones que integren les diferents comissions que fan bategar el dia a dia de la colla. Aquesta assemblea, per primer cop en uns quants anys, ha viscut un canvi en la presidència de la colla, a la qual Raimón Santó substituirà l’Iñaki Martínez, després de 8 anys al capdavant dels falcons. Com que es dóna el fet de que el Raimon va exercir l’any passat les tasques de vicepresident, l’Arés Cordoba el substituïra al segon graó de la junta falconera.

A la resta de càrrecs de la junta, continuïtat respecte a l’any anterior: David Serrano amb la Secretaria, Daniel Ripoll amb la Tresoreria i Foix Cuyàs al capdavant de la Tècnica.

Tot i que encara estan en període de descans després d’un magnífic 51è aniversari, els Falcons ja estan escalfant motors per a la temporada 2011.

A partir d’ara la colla comença ja a pensar en l’arrencada dels assaigs, que enguany s’iniciaran el divendres 11 de març pel que fa a la canalla de les 20:30 a les 22h, i dos setmana més tard el dia 25 de març, per al gruix de la colla, com de costum de les 21h a les 23h a la sala d’actes de l’Escorxador de Vilafranca.