diumenge, 28 de novembre del 2010

ARRIBEN LES CELEBRACIONS DEL 51è ANIVERSARI DELS FALCONS DE VILAFRANCA


Tal com és habitual cada any, el pont de la Constitució, i el cap de setmana més proper a aquest pont, són les dates escollides pels Falcons de Vilafranca per tal de celebrar els actes del seu aniversari, el 51è enguany. Tot un seguit d'actes que culminaran amb la tradicional actuació falconera a la Societat el Casal-La Principal de Vilafranca, que tindrà lloc el dimecres dia 8 de desembre al migdia. Aquesta actuació és el punt àlgid de la temporada dels de la faixa verda, juntament amb les passades actuacions a la Festa Major de Vilafranca.

Els actes de l'aniversari falconer s'inicien el divendres dia 3 de desembre, amb el pregó, que tindrà lloc al teatre Bolet a 2/4 de 9 del vespre, i anirà a càrrec de l'ex-falconer Francesc Benet Villalpando (també conegut com a "Sisco de Reus"). A continuació, hi haurà un passi de video, seguit d'un xeflis popular a la Plaça del Penedès. La novetat d'aquest any és una festa de temàtica falconera, que tindrà lloc al Pub Transit a partir de les dotze de la nit.


El dissabte 4 de desembre és un dia centrat en la quitxalla, que podran gaudir d'inflables a la plaça Penedès, tant al matí com a la tarda; En acabar, sobre les 18:00 hores, una xocolatada per a recuperar forces. A continuació, hi haurà la sortida, des de la mateixa plaça Penedès, d'una cercavila-berenar pels carrers de la vila, amenitzada per la xaranga "Los Labradores".


El diumenge dia 5 veurà la primera edició de la "Pujada a l'Ermita de Sant Pau", una cursa atlètica camp a través. Es tracta d'una nova aposta de la colla per a l'aniversari d'aquest any, que de tenir èxit, podria esdevenir una esperada cita anual, tant per al món atlètic penedesenc, com per a tot el teixit associatiu de la vila. Aquesta cursa veurà la seva sortida a la pista d'atletisme municipal, a les 10 del matí. Les inscripcions per aquesta cursa es poden formalitzar tant a la pàgina web dels Falcons, com a la d'atletisme.cat.

El dia següent, dilluns 6, és l'escollit pels Falcons per a disputar la 19a edició del ja molt popular Rally Falconer, una gimcana popular que com sempre, promet diversió i bons moments per a tothom qui hi vulgui participar.

Dimarts dia 7 és un dia laborable, però també tindrà el seu corresponent acte d'aniversari, en aquest cas el Falcotast, acte que va debutar l'any passat i que, davant la seva bona acollida, s'ha decidit tornar a programar. Aquesta trobada s'estructura al voltant d'un tast de cava dels Falcons, que tindrà lloc a la plaça de la vila a partir de les sis de la tarda, amenitzada per músiques, vídeos i fotografies relacionades amb els Falcons.

I el dia final, com hem dit, és el de l'actuació. Actuació que promet, com cada any, fortes emocions i importants reptes per part de la colla, que es veu reforçada per l'ocasió amb tots els ex-components que hi vulguin participar, i sentir-se de nou, encara que sigui només un dia l'any, part integrant de la colla. A les dotze, una petita cercavila pel centre de Vilafranca i una tronada precediran l'actuació, per la qual la colla ha estat assajant les darreres setmanes a la mateixa sala del Casal, per tal d'aconseguir les màximes garanties i bones sensacions per a les construccions a intentar.

Departament de Relacions Públiques

Falcons de Vilafranca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.